MorganMoonchild

Eduskunnan oikeusasiamies

  • Eduskunnan oikeusasiamies

Internet on täynnään artikkeleja ja kolumneja siitä että entä jos ihmisoikeusloukaja on Eduskunnan Oikeusasiamies itse. Artikkelissa suomelaki.fi:ssä Petri Jääskeläinen sanoo ja tunnustaa itse seuraavaan tapaan:

http://www.suomenlaki.com/juristikirje/eduskunnan+oikeusasiamies+petri+j...
"Kansalaiset tuntevat oikeusasiamiehen juuri Suomessa aika hyvin. Keskivertokantelun ratkaisua ja perusteluja pohditaan, jokaista kantelua käsitellään sen verran kuin se ansaitsee. Pisimmillään yhden asian käsittely kestää vuoden, lyhimmillään viikon. Keskimääräinen käsittelyaika on 5−6 kuukautta." 
 Eli toisin sanoen Suomessa on vallala ikäänkuin jonkunlainen selektiivinen natsijärjestelmä tai kastijärjestelmä koska jokainen on lain edessä yhdenvertainen. Eduskunnan oikeuasiamies siis loukkaa ihmisoikeuksia ihan jo omilla sanoilaan. Miten on mahdollista että Suomessa on tällainen järjestelmä? Olen ilmoittanut tästä EU viranomaisille jonka jälkeen  sain vastauksen Suomen oikeusasiamieheltä että kanteluni ainoastaan arkistoidaan ja niitä ei muuten edes käsitellä. Sama meininki kuin Oikeuskanslerilla siis, koska hänkin sanoo suoraan ettei edes ota tutkittavaksi kanteluita jotka koskevat vapaudenmenetystä ja vapaudenriistoa ja siinäkin samalla mainitaan että Suomessa tällaista tapahtuu. Suomi on tuomittu jo yli 52 kertaa EU tuomioistuimessa ihmisoikeusloukkauksista ja Sauli Niinistö onkin mm. Kauppalehdessä mainostanut että Suomi tekee ihmisoikeusloukkausista vientituotteen ja mikään muu EU maa tai pohjoismaa ei ole tuollaiseen määrään kyennyt. Jos kansálaisen on tehtävä kantelu niin silloin on paras kääntyä EU viranomasten puoleen suoraan.

Artikkelissa Jääskeläinen toteaa vielä että
"Kun oikeusasiamiehen kanslia ottaa viranomaiseen yhteyttä, yksittäinen virkamies saattaa hätkähtää. Tosin on virkamiehiä, joille oikeusasiamiehen yhteydenotot ovat arkipäivää"


Jääskeläinen  on siis itse osa ongelmaa kun rikoksiin syyllistyneet vielä saavat jatkaa viroissaan.

Itse olen ottanut yhteyttä Jose Manuel Barrosoon koska hän on luvannut aloittavansa vuoropuhelun jos joku maa jatkuvasti loukkaa EU lakeja ja säännöksiä. Joten muutkin suoraa yhteyttä EU viranomaisiin koska touhu ei muuten lopu. Itse pyysin oikeusasiamiestä myös aloitamaan sisäisen tutkinnan lahjusten otosta johon hän vastasi että ei aloita ja silloin selvää on, että lahjuksia on käytetty.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat